Losyen Kurus Sejuk

“Satu Satunya Losyen Sejuk Yang Dapat Melangsingkan Dan Mengurangkan Selulit Seawal 3 Hari Tanpa Rasa Panas Dan Pijar”

“Tanpa Perlu Pantang Yang Ketat Dan Diet Yang Melampau”

Perut anda mengelebeh?
Streach mark masih kelihatan?
Dah cuba produk lain tapi ada kesan pijar dan panas?






Izinkan kami bantu anda!

Memperkenalkan

Losyen Kurus Sejuk Secret Correa

secret-correa-losyen-kuruskan-badan.

Kami ada penyelesaian untuk anda!

Krim ini bantu anda hilangkan kesan stretch mark,
tanpa kesan panas dan pijar.

Hanya sapukan setiap pagi dan sebelum tidur.

TAHUKAH ANDA?

Produk ini merupakan slimming cream yang pertama di Malaysia yang mengandungi kolagen asli dan minyak bunga matahari yang diformulasikan dengan Teknologi KOREA dan dikuasakan dengan Guarana Ectract dan Hedera Helix.

kandungan-losyen-secret-correa-minyak-bung-matahari

kandungan-losyen-secret-correa-hedera-helix-english-ivy
kandungan-losyen-secret-correa-gurana

MENGIKUT KATA PAKAR!

Dr.Oz seorang Professor di Surgery Columbia Universiti mengatakan minyak bunga matahari megandungi vitamin E, zat besi dan selenium  boleh membantu membakar lemak yang tersimpan dibadan manusia. rujukan- blog Dr OZ .
Ia juga membantu, Membina sel baru, Melembapkan kulit, Membaiki sel rosak dan Membantu kulit masalah.

LOSYEN KURUS SEJUK JUGA MEMBANTU

Fungsi losyen secret correa

BAGAIMANA IA BERKERJA?

Pembakaran lemak dilakukan secara ‘LIPOLISIS’ iaitu dengan  cara  memecahkan sel-sel lemak & selulit. Kalau korang biasa pergi spa mesti tahu ada beberapa treatment perlangsingan yang biasa ditawarkan di pusat-pusat tersebut antaranya Liposuction iaitu tenik menyedut lemak di bahagian tertentu anggota badan. Ini antara teknik awal yang pusat rawatan guna untuk sedut lemak.
Lipolisis ia kaedah pembuangan tidak melibatkan pembedahan. Hanya dari bahagian luar sahaja. Antara teknik biasanya menggunakan laser, frekunsi radio, microinjection juga ultrasoud. Alatan digunakan untuk memecahkan lemak tersebut di atas permuaan kulit. Samada menggunakan laser, gelombang radio, bunyi atau microinjection.
Untuk dapatkan hasil memuaskan biasanya perlukan 2 hingga 6 sesi rawatan. Dari segi kos sudah tentu melibatkan ribuan ringgit untuk dapatkan hasil yang memuaskan.

lipolisis-dengan-losyen-secret-correa

Losyen Kurus Sejuk Secret Correa mengadaptasikan rawatan tersebut dengan menggunakan teknik urutan tertentu dipermukaan bahagian yang diingini. Bahagian yang dikenakan urutan secara berulangkali akan menyebabkan lemak-lemak dipecahkan kepada bentuk yang lebih kecil dan ia di cernakan melalui sistem perkumuhan badan dalam bentuk peluh dan semasa metabolismaanggota badan.
Kebiasanyan selepas anda sapu losyen tersebut anda akan rasa sejuk seperti diawang-awangan. Dinasihatkan urutan dilakukan sekurang-kurangnya 2 kali sehari secara berturut-turut setiap hari untuk dapat hasil yang memuaskan.
Dinasihatkan pengambilan air perlulah mengikut berat badan, supaya kadar metabolisma dan percernaan dapat berjalan dengan lancar.

BETULKAH URUTAN BOLEH MEMBUANG LEMAK?

Mengikut laman web http://www.liftable.com urutan dapat membantu membakar lemak dianggota badan melalui 5 cara:
1. Meningkatkan Peredaran Darah.
Urut Merangsang saluran darah dan meningkatkan aliran darah ke organ-organ penting badan. Urutan boleh bertukar ganti meningkatkan sel-sel tisu bahan dan darah yang, seterusnya, mengekalkan metabolisme tisu. Aliran darah yang meningkat Itu membenarkan nutrien dibekalkan secukupnya kepada bahagian-bahagian yang penting dalam badan.
2. Meningkatkan Kekuatan Otot.
Walaupun senaman yang kerap adalah cara yang terbaik untuk membina kekuatan otot, urutan boleh membantu mengendurkan otot selepas tahap yang tinggi tekanan fizikal. Ini mengekalkan kekuatan otot anjal dan kurang terdedah kepada kecederaan otot yang berkaitan. Urut adalah satu kemestian bagi atlet bina badan untuk kekalkan ketahanan terhadap kecederaan otot.
3. Menurunkan Kadar Lemak.
Badan kita menyimpan lemak dalam kapsul seperti appendages dipanggil sel-sel lemak. Kajian menunjukkan bahawa jika urut yang betul dilakukan di kawasan itu dengan pengumpulan lemak berlebihan, ia memecah kapsul lemak dan menjadikannya bersedia untuk diserap ke dalam badan. Digabungkan dengan senaman dan diet, urutan boleh mengurangkan tahap lemak yang berlebihan dalam badan anda.
4. Meningkat Metabolisma Badan.
Di bawah tekanan berterusan kerja dan tabiat pemakanan yang tidak teratur, metabolisme badan yang perlahan boleh meningkatkan berat badan disebabkan oleh pengumpulan lemak. Kajian menunjukkan ururtan bukan sahaja boleh membantu dengan melonggaran dan memulih otot tetapi juga boleh merangsang metabolisme badan. Bila metabolisma badan aktif bermakna bahawa badan anda boleh membakar nutrien lebih cepat dan seterusnya mengurangkan lemak dibadan.
5. Menurukan Selulit.
Komponen utama lemak badan terkumpul adalah selulit. Jika peha dan punggung anda terbentuk oleh selulit yang terkumpul, urutan pasti dapat membantu. Mengurut di kawasan sekitar selulit boleh memecahkan lemak dan melepaskan ia ke dalam badan untuk penyerapan. Metabolisme dapat dirangsang juga dengan urutan yang membantu mengurangkan selulit dalam badan anda.

LIHAT HASIL MEREKA YANG MENGGUNAKANNYA!

Lepas Ni Tak Risau  Â Suami Jeling Perempuan  Lain!

testimoni-terbaru-secret-correa-nisa

Wow. Memang bergetah Cik Nisa kita ni. Dengarnya suami dah selalu jeling-jeling sebab body dah macam anak dara ? Dulu pakai baju L, tapi selepas 3 bulan sapu losyen dengan konsisten, dah boleh pakai baju saiz M pulak. Berat pun dah turun dari 64 kg kepada 57kg. Yang bestnyer lepas berat makin turun, dagu yang dulunya senyum melebar dah semakin runcing. heh..heh. Lepas ni Nisa dah tak risau nak cari baju yang sesuai masa shopping. Dengan konfident dah boleh suruh promoter ambil baju size M. 🙂
Lengan  Saya  Dah Tak Sadoo  Dah!

 testimoni-losyen-secret-correa-eizah-melaka

Eizah Yang Dulu. Dulu perut Eizah berbukit bukau, Dagu berlapis, lengan sadoo, big mom size. Bila raya paling malu, Jumpa saudara setahun sekali malu sebab badan tak turun2. Mujur Eizah jumpa degan Secret Correa Sliming Lotion. Mcm tak percaya?. Eizah sapu 2 tiub 2 bulan. dah hilang 11Kg! Eizah yang sekarang. Perut dah kempis. Lengan dah kecik size ala2 CIK TA..hehe. Terima Kasih Secret Correa? Kini impian Eizah menjadi nyata. Sebelum raya tahun depan pasti Eizah dpt berat idaman Eizah?
Dah Macam Student Kolej!

 testimoni-secret-correa-farhana-turun-16-kg

Gilerrr x jeless 2 bulan jer tu. Hilang 16kg..mercikk kan !!! DARI 64 KG, TINGGAL 48 KG. ???wow! !! hebat. Nampak dak lengan dia tu dah kecik kannnn.. Bila dah slimm nampak macam student kolej la puan Farhana ni.. Suwittt jerrr.

 Uniform Sendat  Susah Nak Naik Pangkat?

testimoni-losyen-kurus-sejuk-secret-correa-abang askar

BERAT 100 KG bukan penghalang untuk saya jadi KURUS. Konsisten selama 6 bulan bersama Secret Correa memberikan sinar baru dlm kehidupan saya. Kalau saya mampu hilangkan 34 KILO anda juga boleh. Saya percaya dgn secret correa losyen yg buat saya hilang 34 kg.. Yus..
Buncit Dah Makin Kurang Lepas Bersalin Ceaser!

 hilangkan perut-buncit-selepas-bersalin-ceaser

Pegang Baby Pun Tiada Masalah

pregnent boleh sapu

ruam

Losyen Secret Correa Memang Sejuk!

betul betul sejuk-modified-1

losyen memang magik lemak dah takde

terbukti sejuk-tak melekit

Ada Masalah  Period/ Senggugut  ?

Period tidak teratur juga boleh menyebabkan sukar untuk hamil

losyen secret correa atasi punca haid tidak teratur-2

losyen secret correa atasi punca haid tidak teratur-hidayah-2

 Ikhtiar Hamil  Dengan Secret Correa.

atasi-masalah-susah-hamil-5 tahun kahwin-baru preggy

ikhtiar-hamil-dengan-losyen-secret-correa

Strechmark Makin Pudar!

strechmark-pudar-dengan-secret-correa

Seluar Dah Makin Loggar Bila Peha Mengecil!

peha-longgar-3-9-16-modified

Bila Berat Dah Turun  Dagu Makin Runcing!

dagu runcing dengan secret correa bila berat menurun

dagu-runcing-dengan-secret-correa-buang-double-chin (1)

dagu-runcing-dengan-secret-correa-buang-double-chin (2)

SIAPA YANG PATUT GUNAKAN?

1. Mereka yan nak turunkan berat badan supaya uniform kerja tak sedat dan senang nanti nak naik pangkat. Abang jales dekat junior yg dah naik pangkat awal dari senior dia..Memang hangin dibuatnya.
2.Malas dan bersenam dan nak kontrol diet. Badan akak letih sangat bila balik kerja, mana ada masa nak buat benda tu semua.
3.Suami asyik komplen perut macam kulit limau. Berdesing telinga akak bila dengar.
4.Yang losyen serbaguna. Pegang baby pun tak panas. Baby pun tak meragam siap boleh guna untuk rawat ruam badan bayi lagi.
5.Ada masalah period dan susah nak dapat cahayamata walau dah kahwin 10 tahun. Sedih taw..
6.Yang ada masalah kulit sensitif apa bila guna losyen yang panas dan pijar. Siap ada kesan kehitaman kat kulit akak bila guna losyen panas tu..

INILAH HASIL SELEPAS GUNAKAN SECRET CORREA

“Kadang2 aku main sapu aje, dengan niat kurus..mesti kerana izin dia baru kita dapat keredhaan kan. Berat turun 600 gm, tak banyak tapi at least berkesan. Paling ketara aku suka letak  dibawah dagu, part ini yang turun habis.. Muka aku tak berani sapu.Ada seluar yang tak muat sekarang dah boleh pakai. Allhamdullilah. Semenjak pakai rasa mau makan tu kurang sedikit lepas tu selalu sapu dibahagian perut saja..memang lagi lawas. -Atie- “
“Nak share setelah sapu SC slimming losyen tak cukup sebulan, tummy saya turun dari 97 cm ke 88 cm, hip dari 105 cm ke 102 cm, muka double chin dah hilang, berat badan dari 65 kg turun kepada 62.5 kg..good achivement tak percaya beli satu tube dan sapu..try it and feel it. -Jess-“
“Dengan SC berat turun 14.5 kg dalam masa 2 minggu  je. Lagi 2 kg balik berat asal sebelum mengandung, perut dah kempis macam dulu-dulu. Target kali ini, strech mark hilang dan perut slim melim macam dulu. Ada lagi lebih kurang 19 hari lagi. Tak sangka jugak dengan umur yang banyak, anak no. 4 pulak tu berat dapat turun dengan cepat sekali. Amat disarankan yang akan bersalin dan pantang sapu SC ni. Confirm berat turun dengan cepat. -Azza-“
“Saya nak share sesuai ni. Dalam 2 bulan lepas, tangan dan leher saya ada infection. Doctor kata
fungal ataupun kulat. Dah macam-macam ubat sapu saya guna tapi tak hilang. Pergi pakarpun macam tu juga. Teringat kat SC dengan niat selawat moga sembuh. Allhamdullillah sapu SC tak sampai 2 minggu, kulat ditangan dan leher beransur-ansur sembuh. Puas lah sapu macam-macam, rupanya SC pun boleh. Malfunctionlah SC ni..~Mazliza Aril SC~”

 

Untuk Belian Pantas Sila :

whatsapp

 icon-angle-double-right  SMS/Whatsapp 01123300096  icon-angle-double-left 

Klik Sini Utk Whatsap =>“Wassap Untuk FREE Postage”

 

orderbutton