FAQ

Soalan-Soalan Lazim Losyen Kurus Secret Correa

1. Berapa lama 1 botol losyen kurus ini boleh digunakan?

Sekiranya anda gunakannya setiap hari, 1 botol losyen kurus boleh digunakan lebih daripada sebulan dengan kandungan 130 ml.

2. Berapa lama boleh nampak kesan?

Boleh nampak kesan perubahan seawal 3 hari. Ia bergantung kepada keadaan tubuh badan dan kadar metabolisma.

3. Ada kesan alahan tak?

Setakat ini, kami tidak menerima apa-apa aduan daripada customer kami. Produk ini diperbuat daripada bahan-bahan 100% semulajadi. Tiada bahan-bahan kimia berbahaya dalam produk ini.

4. Macam mana nak guna?

Hanya sapukan 1 kali selepas mandi pada waktu pagi dan sekali lagi sebelum masuk tidur. Untuk kesan yang lebih pantas lakukan senaman dan banyakkan minum air kosong.

5. Berapa lama baru sampai produk?

Kami melakukan penghantaran pada hari Isnin sampai Jumaat. Biasanya ia akan mengambil masa 1-3 hari di semenanjung & 3-5 hari di Sabah/Sarawak.

6. Apa keistimewaan produk ini?

Tiada kesan panas dan pijar selepas menggunakannya. Yang ada hanya rasa sejuk sahaja ketika menggunakkannya.

7. Saya takut kena tipu.

Saya pun takut juga ditipu. Segala urusan dilakukan atas nama Syarikat Intisar Marketing yang merupakan salah satu pengedar losyen kurus secret correa  ini. Syarikat kami berdaftar dengan SSM dengan no SA0280213-D dan beroperasi di Puchong, Selangor.

8.Produk ini ada KKM  dan Halal ka?

Ya Produk ini ada KKM dengan no NOT150300568K

KKM

Halal

9. Produk ini betul-betul berkesan ke?

Jika anda tanya saya, sudah pasti saya cakap ianya berkesan. 🙂 Just lihat bukti-bukti kejayaan pelanggan kami di bawah. So untuk jawab soalan ini, anda try lah dulu. (Jangan lupa beritahu saya berapa kg yang anda dapat turunkan nanti)

10.Kenapa kandungan tiub ni macam kurang sahaja?

Untuk pengetahuan anda setiap tiub bersaiz 150 ml dan isianya hanya 130 ml dan 20 ml hanyalah udara. Memang bila anda picit akan ada kosong. Dengan adanya angin tersebut senang untuk anda memicit tiub bila ingin menggunakannya. Untuk kepastian bolehlah timbang tiub tersebut dan beratnya mestilah 130 gram keatas.

Berikut adalah beberapa soalan lazim losyen kurus secret correa. Sekiranya anda mempunyai feedback dan soalan sila hubungi kami !